Sunday, 8 July 2012

Rejtvenyke

E rovid bejegyzes celja jelezni, hogy a blog szerzoje meg eletben van es mar alig varja, hogy ujabb cikketsket irhasson, mar amennyiben tuleli ezt a csucstechnologias szornyu billentyuzetes mekintos masinat es nem csukjak le a gep komplett osszetoreseert.

Na akkor most rovidre fogva a szot, kovetkzzen egy kis fejtoro, affele teaser jelleggel, vagyis reklam gyanant a kovetkezo bejegyzes elott     a baj csak az, hogy megint nem talalom a pontot ezen a billentyuzeten;

A kerdes:

hol hasznaltam utoljara a mobiltelefonom?

a   a Mont Blanc csucsan 4810 m-en

b   a B. csalad eloszobajaban valahol a str. Kogalniceanu es Piata Libertatii kozott

c   Assad Zya T. titkos fegyverkereskedese elott Kabul kulvarosaban

d   egy 6500 eves kelta dolmen belsejeben

e   Robert Redfort kaliforniai birtokanCsak egyetlen helyes valasz letezik. Csaladtagok nem vehetnek reszt a versenyben. Egy kis segito tipp:  a zseblampa funkcio mukodott.

Sajnos ezen a gepen nem tudok szavazoprogramot csatolni ezert nevvel alairt komment formajaban varom a valaszokat, aztan majd ha hazaerek, meselek a helyes megfejtesrol.

2 comments:

Zsotti bá' said...

Beugratós kérdés, mert a helyes válasz nincs megadva! Hoppá!A telefont utoljára Morzsi használta, így csakis ő tudhatja hol van! Tehát részemről a jó válasz: f. Remélem megnyerem a zseblámpás telefont fődínak :)
Zsolt

Mondfinsternis said...

d) a megoldás. Egy kelta dolmenben jártunk, ami még a piramisok előtt épült. A mobilra pedig azért volt szükség, mert a zseblámpával megnézhettük a barlangrajzokat is. És kereshettük Morzsit, aki elbújt.